شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
اختیار، محور تعالی انسان و مایه تمایز مجاهدان است

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل با اشاره به محوریت «اختیار» در فلسفه خلقت انسان، تأکید کرد: همین ویژگی، انسان‌های بزرگ و فداکار را از دیگران متمایز می‌سازد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، ظهر شنبه در جمع فرماندهان، اساتید و فراگیران مرکز آموزشی درجه‌داری سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به جایگاه ممتاز سپاه در منظومه دفاعی و هویتی کشور، گفت: سپاه تنها یک نیروی نظامی نیست، بلکه نهادی برخاسته از ایمان، بصیرت و مجاهدت مردمی است که برای پاسداری از اسلام، انقلاب و استقلال ایران اسلامی شکل گرفته است.

وی ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و قدردانی از تلاش‌های پاسداران، اظهار داشت: خداوند در فلسفه خلقت انسان اختیار را محور تعالی قرار داده و همین اختیار است که انسان‌های بزرگ، مجاهد و فداکار را از دیگران متمایز می‌کند.

امام جمعه تبریز با اشاره به نقش‌آفرینی‌های تاریخی و معاصر انسان‌های مؤمن و شهدا، افزود: انقلاب اسلامی ایران صحنه تمایز ایمان‌های واقعی از ایمان‌های ضعیف را آشکار کرد و پاسداران انقلاب با ایثار جان، سلامتی و آسایش خود، مسیر حفاظت از دستاوردهای انقلاب را رقم زدند.

وی تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نخستین ماه‌های پس از پیروزی انقلاب را نتیجه حضور جوانان مؤمن و انقلابی دانست و خاطرنشان کرد: این نهاد نه تنها از مرزهای جغرافیایی، بلکه از هویت، آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی پاسداری می‌کند؛ مأموریتی که در قانون اساسی نیز به صراحت تثبیت شده است.

حجت‌الاسلام مطهری‌اصل همچنین با اشاره به نقش منطقه‌ای سپاه و تأثیرگذاری آن در شکل‌گیری جریان‌هایی مانند حزب‌الله لبنان، گفت: نظم، انضباط و رعایت سلسله‌مراتب، ستون‌های اصلی اقتدار نیروهای مسلح هستند و اطاعت از فرماندهی، امنیت کشور و آرامش مردم را تضمین می‌کند.

وی در پایان با قدردانی از فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس، اظهار داشت: امکانات و اقتدار امروز سپاه، حاصل سال‌ها مجاهدت، ایثار و فداکاری پاسداران انقلاب اسلامی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha